Over IMMOVIP

ONZE SERVICE

IMMOVIP begrijpt dat iedereen anders is en dat niet iedereen belang hecht aan dezelfde waarden. Daarom focussen wij op een kleinschalige aanpak waar aandacht, tijd en vertrouwen centraal staan… waarden die essentieel zijn in de wereld van het vastgoed want vastgoed is persoonlijk!

IMMOVIP is onklopbaar in het aanbieden van een service die tegelijk PERSOONLIJK en VERTROUWELIJK is. Onze GEKWALIFICEERDE aanpak en jarenlange ERVARING geeft u een gevoel van controle en rust tot het nemen van een goed geinformeerde beslissing.


ONS TEAM

Wij bieden u een team aan dat u kan vertrouwen en waar u met plezier mee samenwerkt. IMMOVIP kent zijn vak en de markt zoals niemand anders en elk jaar levert ons dit vele tevreden klanten op.

ONZE MEERWAARDE

Wij omarmen verandering en zijn constant op zoek om onze service, en uw ervaring, te verbeteren. Wij doen de zaken anders en dat geeft u dat kleine maar belangrijke voordeel in het kopen of verkopen van uw woning.


ONS DOEL

Een PROFESSIONELE, DISCRETE en GEMOEDELIJKE samenwerking zijn voor IMMOVIP termen die op dagelijkse basis worden nagestreefd.

Als een correcte prijs, een transparante werkwijze en een voelbaar professionele begeleiding voor u belangrijk zijn, dan hebben we een mooi aanknopingspunt!

Kenmerkend daarbij is dat u kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke benadering. Met deze gedreven service, gekoppeld aan een grote vakkennis en ruime ervaring, gaan wij voor tevreden kopers en verkopers: Onze beste publiciteit.

Kleinschalig betekend ook meer persoonlijke aandacht en tijd voor u en uw pand. We kennen u, uw situatie en uw huis beter omdat we er tijd voor nemen.


ONZE DIENSTEN

Het vinden van een koper, het verhogen van de waarde van uw pand of het zoeken van uw droomhuis. Belangrijke taken dewelke u best toevertrouwt aan een professional. IMMOVIP, specialist in verkoop van residentieel vastgoed, staat ter uwer beschikking voor advies en begeleiding van zulke belangrijke stappen.

Dankzij de jarenlange ervaring en know how van het vak wordt u professioneel onthaald en begeleid in de zoektocht naar die ene belangrijke koper. U koopt of verkoopt vaak maar één maal in uw leven dus maak er samen met ons het beste van.